kennismaking

De 42 jaar ervaring is onder andere opgedaan bij de Koninklijke Landmacht.

Daar ben ik in 1980 Р1981 opgeleid tot rijinstructeur waarna ik in de periode tot 2004 allerlei ervaring heb opgedaan in de rij-opleidings-wereld van de Koninklijke Landmacht  zoals het opleiden van dienstplichtige chauffeurs, op vrachtauto en jeep, het opleiden van militair rijinstructeurs en militaire examinatoren, maar ook de opleiding tot bedienaar vorkheftruck en andere mechanische overslagmiddelen. Ook was ik in die tijd werkzaam bij een Weerter rijschool als rijinstructeur op de personenauto waar ik met heel veel plezier gewerkt heb en natuurlijk ook weer veel ervaring heb opgedaan in het opleiden van civiele leerlingen.

Doordat er de laatste jaren bij de KL erg veel veranderde, heb ik in 2003 besloten om mijn eigen rijschool te starten en begin 2004 ben ik bij de KL opgestapt en ben fulltime met mijn autorijschool begonnen.

Vandaag de dag (2023) ben ik bijna 20 jaar bezig en gaat alles naar wens. Het leerling aanbod is ruim voldoende mede door uitstekende mond-tot-mond reclame waar je het in de rijschoolbranche van moet hebben en de resultaten zijn uitstekend te noemen (zie slagingspercentages) en zelf heb ik het enorm naar mijn zin en heb geen moment spijt gehad van de overstap naar een zelfstandige autorijschool.

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen maar vergeet vooral niet rond te vragen naar ervaringen van ex-leerlingen die bij ons geslaagd zijn.